Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در دنیای پر از اخبار اختلاس، دزدی و تجاوز می‌توان اخبار امید بخش هم شنید و مخابره کرد تا فراموش نکنیم برای خوب بودن خودت باید خوب باشی و قید زمان و مکان نمی‌تواند توجیهی برای بد بودن‌ها باشد.

هستند آدمایی که حتی یک لقمه حرام نیز از گلویشان پایین نمی‌رود، در روزهای خبرهای تلخ و سیاه انسان به انسانیت امید دارد از مهربانی با حیوانات تا کمک به معیشت همنوعان و امانتداری در امانت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو هفته پیش یکی از نیروهای پایانه مرزی مهران کیف دستی کوچکی حاوی مبلغ زیادی پول پیدا می‌کند؛ جعفر مکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: در حین کار در پایانه متوجه کیف دستی کوچکی شدم که پس از تلاش برای پیدا کردن صاحبش ناکام ماندم. 

وی ادامه داد: به علت شلوغی در مرز مهران و حجم عظیم ترددها به جا ماندن کیف و ساک دور از انتظار نیست. 

مکرمی گفت: آن روز مثل همیشه مشغول کار بودم و در پایانه مرزی یک کیف دستی را پیدا کردم و پس از پرس و جو از اطرافیان و موفق نشدن در پیدا کردن صاحب کیف، کیف را باز کرده بدون توجه به پول‌های داخل کیف پاسپورت یک زائر پاکستانی را دیدم و به سراغ مسافران پاکستانی رفتم که در حین برگشتن با خودم فکر کردم که به همان جای قبلی برگردم شاید صاحب کیف به آن جا سر بزند. 

وی ادامه داد: در مسیر برگشت متوجه یک مسافر پاکستانی شدم که در حال جستجو بود که با دادن آدرس دقیق کیف، کیف را به او تحویل داده و مبلغی به عنوان مژدگانی به من داد که من آن را قبول نکردم. 

مکرمی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس که علت نپذیرفتن مژدگانی چه بوده گفت: سال‌ها است که به زوار امام حسین (ع) خدمت دهی میکنم نه تنها من بلکه تمام افرادی که در پایانه مشغول به فعالیت هستند همانند من آثار خدمات رسانی به زوار سیدالشهدا (ع) را در زندگی خود دیده‌اند.

نیروی سازمان راهداری پایانه مرزی مهران تصریح کرد: وجود مشکلات در زندگی من و بقیه امری بدیهی است ولی آثار توجه به امام حسین (ع) در زندگی من نمایان‌تر بوده و از خادم حسین جز برگرداندن پول به صاحبش انتظاری دیگر نباید داشت.

مکرمی گفت: بعدها از همکارانم شنیده‌ام که کیف مرد پاکستانی حاوی ۳۲۰ میلیون تومان پول، به جز پول نقد ایرانی و عراقی و پاکستانی داخل کیف بوده است.

وی در پایان گفت: همکاران من به مهندس که از مسئولین پایانه است موضوع را اطلاع داده و قول تقدیر از بنده را به دوستان داده‌اند.

هر جا که نام حسین باشد آبادانی معرفت و انسانیت تمام و کمال معنا خواهد یافت؛ خادم امام حسین (ع) بودند و سال‌ها به زوار حسین خدمات دهی کردند یعنی با وجود تمام مشکلات انسانیت خود را حفظ کنی و سربلند از آزمون الهی بیرون بیاید.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: زوار مرز مهران پول امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)

 

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کارگاه نجاری خودکار به کمک نیروی آب (فیلم) فرایند چالش برانگیز ساخت ظروف تفلون در پاکستان (فیلم) نحوه ساخت انگشتر به روش سنتی (فیلم)

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • پاکبان دزفولی چک یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • نقص فنی، پرواز مشهد - تهران را از آسمان به مبدا بازگرداند
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • چگونه پاکستانی‌ها از ضایعات الکترونیکی طلا استخراج می‌کنند؟ (فیلم)